Bedrijven uit Rijswijk.nl   inloggen branchelijst trefwoorden bedrijven nederland bedrijf aanmelden
Bedrijven zoeken Rijswijk
Naar begin Bedrijvenuitrijswijk.nl   Wat?
bedrijven | restaurants | hotels | links | persbericht plaatsen | nieuws 

Nieuws uit Rijswijk en omgeving

Schipholtunnel weer gedeeltelijk open

De Schipholtunnel is woensdagochtend weer gedeeltelijk vrijgegeven voor weggebruikers. Rijkswaterstaat heeft twee rijstroken in de Schipholtunnel (A4) richting Den Haag opengesteld.

Bron: nu.nl - Wed, 29 Mar 2017 09:26:11

Schots parlement voor nieuw referendum over onafhankelijkheid

Het Schotse parlement heeft dinsdag voor een voorstel van premier Nicola Sturgeon gestemd over het houden van een nieuwe referendum over de onafhankelijkheid van het Verenigd Koninkrijk.

Bron: nu.nl - Tue, 28 Mar 2017 19:08:15

Verdachte aanslagpleger Antwerpen blijft vastzitten

Mohamed R., de Fransman die donderdag hard door een winkelstraat in Antwerpen reed met wapens in zijn kofferbak, blijft voorlopig in de gevangenis. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Antwerpen dinsdag besloten.

Bron: nu.nl - Tue, 28 Mar 2017 14:29:31

'DUO moet studenten beter informeren over schulden'

(Oud-)studenten zijn vaak niet goed op de hoogte van schulden die zij opbouwen, waardoor ze in de problemen komen. 

Bron: nu.nl - Tue, 28 Mar 2017 10:50:21

Senaatscommissie VS wil schoonzoon Trump ondervragen

De inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat wil de schoonzoon van president Trump, Jared Kushner, ondervragen in het kader van het onderzoek naar betrekkingen van Trump-getrouwen met de Russen.

Bron: nu.nl - Mon, 27 Mar 2017 23:20:11

Russische oppositieleider Navalny moet na protest vijftien dagen cel in

Een Russische rechter heeft maandag oppositieleider Alexej Navalny veroordeeld tot vijftien dagen celstraf. Hij zou tijdens een demonstratie tegen de Russische premier een bevel van een agent niet hebben opgevolgd.

Bron: nu.nl - Mon, 27 Mar 2017 14:18:34

Australiƃ«rs verlaten uit voorzorg huis vanwege cycloon Debbie

Duizenden mensen in het noordoosten van Australiƃ« bereiden zich voor op mogelijk de krachtigste cycloon in jaren die dinsdagochtend aan land komt. Volgens het meteorologisch instituut kan cycloon Debbie snelheden bereiken tot wel 300 kilometer per uur.

Bron: nu.nl - Mon, 27 Mar 2017 09:28:55

Blind ontslagen als bondscoach Oranje

Danny Blind is zondag na ruim anderhalf jaar ontslagen als bondscoach van het Nederlands elftal. Assistent-bondscoach Fred Grim is dinsdag de eindverantwoordelijke tijdens de oefeninterland tegen Italiƃ«.

Bron: nu.nl - Mon, 27 Mar 2017 01:11:33

Oppositieleider Navalny opgepakt na demonstraties tegen corruptie Rusland

Bij demonstraties van de oppositie tegen de Russische premier Dmitry Medvedev, is de oppositieleider Alexej Navalny opgepakt. Ook in de rest van Rusland zijn zondag tientallen mensen gearresteerd bij protesten. 

Bron: nu.nl - Sun, 26 Mar 2017 13:39:27

Belgische politie voert controles uit bij internationale lijnbussen

De politie in Belgiƃ« heeft zaterdag voor het eerst een controleactie uitgevoerd die gericht was op internationale lijnbussen met een stopplaats in Antwerpen. Opzet van de actie was om een beeld te krijgen van het publiek dat Europa met dergelijke bussen doorkruist.

Bron: nu.nl - Sat, 25 Mar 2017 23:25:43

FC Barcelona vernoemt stadion jeugdcomplex naar Cruijff

FC Barcelona vernoemt het toekomstige stadion van het jeugdcomplex naar Johan Cruijff. Bij het Camp Nou stadion komt bovendien een standbeeld van de voetballegende, die vrijdag een jaar geleden overleed aan de gevolgen van longkanker.

Bron: nu.nl - Sat, 25 Mar 2017 14:48:15

Winkel Rotterdam nu beplakt met Turkse vlaggen

De winkel aan de Beijerlandselaan in Rotterdam-Zuid, die vorig weekend was beplakt met posters met de beeltenis van Turkse president Erdogan, is zaterdag opnieuw beplakt. Dit keer met Turkse vlaggen en het Turkse woord 'evet', wat 'ja' betekent.

Bron: nu.nl - Sat, 25 Mar 2017 12:03:26

'Nederlandse cybermilitairen straks deel van elke buitenlandse missie'

Het Defensie Cyber Commando (DCC) van het Nederlandse leger gaan ons land niet alleen beschermen tegen cyberaanvallen, maar zal ook worden ingezet bij militaire missies in het buitenland.

Bron: nu.nl - Sat, 25 Mar 2017 04:44:15

Slachtoffers Congolese krijgsheer Katanga hebben recht op smartegeld

De slachtoffers van de Congolese krijgsheer Germain Katanga hebben recht op smartegeld. Dat heeft het Internationaal Strafhof (ICC) vrijdag bepaald.

Bron: nu.nl - Fri, 24 Mar 2017 15:45:06

Johan Cruijff wordt geƃ«erd met zilveren postzegel

Een jaar na het overlijden van Johan Cruijff komt PostNL met een puur zilveren postzegel. De zegel, in luxe bewaarverpakking, kost 25 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar de Cruyff Foundation.

Bron: nu.nl - Fri, 24 Mar 2017 12:41:13

VS schroeven veiligheidseisen visa op voor miljoenen reizigers

De Amerikaanse regering gaat de toegang tot de Verenigde Staten voor miljoenen reizigers uit grote delen van de wereld lastiger maken. In interne memo's van minister Rex Tillerson van Buitenlandse Zaken aan Amerikaanse ambassades staat dat de veiligheidscontroles voor visa worden uitgebreid.

Bron: nu.nl - Fri, 24 Mar 2017 07:48:52

Aanslag met auto voorkomen in Antwerpen, man met wapens gepakt

In Antwerpen is vermoedelijk een aanslag voorkomen. Dat meldt de politie op een ingelaste persconferentie. De politie heeft Mohamed R., een 39-jarige Fransman van Noord-Afrikaanse afkomst, aangehouden.

Bron: nu.nl - Thu, 23 Mar 2017 15:19:08

Liveblog: Ontwikkelingen na aanslag in Londen

In Londen is woensdagmiddag een terroristische aanval gepleegd bij het Brits parlement. Donderdag gaat de politie verder met het onderzoek en komt er mogelijk meer informatie naar buiten over de dader.

Bron: nu.nl - Thu, 23 Mar 2017 09:08:58

Beleid voor bestrijding kinderarmoede niet effectief

Het beleid voor de bestrijding van kinderarmoede is niet effectief en moet op de schop. Dat zegt de Sociaal-Economische Raad (SER) in een advies aan het aankomende kabinet dat vandaag verschijnt.

Bron: nu.nl - Thu, 23 Mar 2017 06:49:18

Liveblog: Politie Londen gaat uit van terroristische daad bij Brits parlement

In Londen is woensdagmiddag een terroristische aanval gepleegd bij het Brits parlement. Volgens de eerste berichten is er zeker ƃ©Ćƒ©n verdachte neergeschoten, ƃ©Ćƒ©n slachtoffer overleden en meerdere mensen zijn gewond geraakt. Volg de laatste ontwikkelingen middels ons liveblog. 

Bron: nu.nl - Wed, 22 Mar 2017 17:29:24

Rederij beperkt aansprakelijk voor schade na aanvaring stuw bij Grave

De Duitse rederij Gefo GmbH is slechts beperkt aansprakelijk voor de schade die ontstond nadat een benzeentanker van de rederij op 29 december tegen een stuw bij Grave voer. Dat heeft de Maritieme Kamer van de rechtbank Rotterdam woensdag bepaald.

Bron: nu.nl - Wed, 22 Mar 2017 12:55:58

'Raket van Noord-Korea ontploft vlak na lancering'

Een test die Noord-Korea uitvoerde met een ballistische raket zou zijn mislukt. De raket zou vlak na lancering zijn ontploft. 

Bron: nu.nl - Wed, 22 Mar 2017 07:12:16

Jeroen Dijsselbloem doelwit van Griekse bombrief

Eurogroepvoorzitter en demissionair minister Jeroen Dijsselbloem was een van de doelwitten van de acht bombrieven die maandag in Athene zijn onderschept en onschadelijk gemaakt. Dat heeft zijn woordvoerder dinsdagmiddag bevestigd.

Bron: nu.nl - Tue, 21 Mar 2017 17:56:30

Turkije evalueert relatie met Europa na referendum

Turkije gaat de relatie met Europa na het referendum in april opnieuw tegen het licht houden, heeft president Erdogan dinsdag gezegd. 

Bron: nu.nl - Tue, 21 Mar 2017 12:27:36

Honkballers verliezen in halve finale WBC na elf innings van Puerto Rico

De Nederlandse honkballers hebben dinsdag de halve finale van de World Baseball Classic in de elfde inning met 4-3 verloren van Puerto Rico. 

Bron: nu.nl - Tue, 21 Mar 2017 07:35:57

Verdachte aanslag op schaatssponsor bij Thialf nog spoorloos

De man die wordt verdacht van de aanslag op de Heerenveense zakenman Bert Jonker begin januari, is nog steeds niet gepakt. Er is een internationaal opsporingsbevel tegen hem uitgevaardigd. 

Bron: nu.nl - Mon, 20 Mar 2017 09:53:08

Franse politie zet traangas in bij betoging tegen politiegeweld in Parijs

De Franse politie heeft zondag traangas gebruikt tegen demonstranten die de confrontatie zochten met de agenten in het centrum van Parijs. De betogers protesteerden opnieuw tegen politiegeweld.

Bron: nu.nl - Mon, 20 Mar 2017 06:50:07

Vilhena bezorgt Feyenoord zwaarbevochten zege op Heerenveen

Op weg naar het kampioenschap heeft Feyenoord zondag ook bij sc Heerenveen geen fout gemaakt. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst won in het Abe Lenstra Stadion met 1-2 en verstevigde daardoor de koppositie.

Bron: nu.nl - Sun, 19 Mar 2017 16:23:18

Mogelijk weer Turkse ministers naar Duitsland voor campagne referendum

Het is mogelijk dat Turkse ministers opnieuw naar Duitsland gaan voor bijeenkomsten over het Turkse referendum in april. Dit zei een woordvoerder van president Erdogan zondag tegen de Turkse tak van CNN.

Bron: nu.nl - Sun, 19 Mar 2017 12:35:08

Noord-Korea voert geslaagde test uit met nieuwe raketmotor

Noord-Korea heeft een nieuwe raketmotor getest. De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un noemde de succescolle proef een ''wedergeboorte'' van de raketindustrie in zijn land.

Bron: nu.nl - Sun, 19 Mar 2017 00:25:05


  Copyright (c) 2007 - 2017, Bedrijvenuitrijswijk.nl is een product van Zoeken.nu. All rights reserved.
partners algemene voorwaarden bedrijven FAQ bedrijven uit Nederland adverteren sitemap klantmeter contact